Twijfel om MES te implementeren? Breng al je vragen mee naar de MES4SME kick-off!

 

Sta je aan de start van een MES-implementatie? Ben je een Vlaamse KMO? Schrijf je dan snel in voor het kick-off event van MES4SME op maandag 9 december te Waregem!

Een Manufacturing Execution System (MES) is productiesoftware om de efficiëntie en transparantie van een productieproces te optimaliseren. Typische functionaliteiten die hiertoe behoren zijn: scheduling, tracking & tracing, productie rapportering, digitale werkinstructies, knowledge management, materiaal- en taakregistraties, automatische datacollectie, enz.

 

Dit kick-off event van de proeftuin richt zich tot alle KMO productiebedrijven uit allerhande sectoren die de stap willen zetten naar het invoeren van een MES/productiesoftware en die, mede door enkele specifieke eisen (grote productvariatie, kleine aantallen, grote flexibiliteit), onvoldoende zicht hebben op de mogelijkheden ervan en/of er niet in slagen om dit kostenefficiënt en laagdrempelig op te zetten. Er is speciale aandacht voor bedrijven met 20 tot 100 werknemers, met een maximale omzet van 10 miljoen, maar iedereen die met vragen/uitdagingen zit, kan op dit event terecht voor een zicht op de antwoorden/oplossingen.

Inschrijven kan op https://www.isye.be/discussieforum2019/

  • Deel dit bericht