Vlotte goederendoorstroming leidt tot betere prestaties

Vlotte goederendoorstroming leidt tot betere prestatiesKlanten stellen steeds meer eisen: nieuwe producten, een scherpe prijs, een hoge kwaliteit, een snelle levering, een flexibele service … Maar meer flexibiliteit betekent doorgaans ook hogere kosten. Organisatie van de goederenstroom bepaalt vandaag steeds meer het concurrentiële voordeel. Een snelle en vlotte goederendoorstroming zonder stremmingen in productie en logistiek zijn dan ook uitdagende werkvelden geworden.

Dit boek “Vlotte goederendoorstroming leidt tot betere prestaties – Prakijkgids voor de innovatieve kmo” reikt praktisch bruikbare technieken aan die direct toepasbaar zijn op een reële problematiek of opportuniteit in de fabriek. Dit unieke Nederlandstalig referentiewerk geeft inzicht in de meest recente principes voor een goede organisatie van het productieproces, de logistiek en de goederendoorstroming. Bovendien zet het aan tot het inleiden en uitvoeren van verbeteracties.

Talloze bedrijven die de technieken uit dit boek in de praktijk hebben gebracht, getuigen dat meetbare resultaten zijn bereikt met een gerichte inzet van beperkte middelen op korte termijn. Door deze praktijkgids:

  • Komt u op de hoogte van de meest recente principes die belangrijk zijn voor een goede organisatie van de goederenstroom.
  • Wordt u aangezet tot visualisatie en kritische analyse van een gekozen problematiek.
  • Verwerft u nieuwe inzichten voor herontwerp naar een geoptimaliseerd werkingsmodel.
  • Weet u welke praktische technieken best worden aangewend.
  • Bent u in staat om gerichte verbeteracties te ondernemen.
  • Kunt u uitpakken met demonstratieprojecten voor aanpak van voorraad, doorlooptijd en capaciteit.
  • Weet u hoe de goederenstroom verder te ontwikkelen en vorm te geven.
Bestelformulier 'Vlotte goederendoorstroming leidt tot betere prestaties'
Indien u ervoor kiest om het boek aan te kopen, gelieve dan te vermelden hoeveel exemplaren u had gewenst.
Indien u over een persoonlijke kortingscode beschikt, gelieve deze dan hier te vermelden.
Bezig met versturen

Bewaren