Publicaties

Veltion is een spin-off van de Ugent. Een kennisbedrijf dus. Kennis die we graag met je delen. Onze boeken bestel je via het formulier dat je vindt wanneer je doorklikt op “Lees meer”. Het eerste hoofdstuk ontvang je trouwens gratis ter introductie. De (vak)persartikels over Veltion hebben we hier voor je verzameld.

Whitepaper: de vierde industriële revolutie voor kmo’s

Hendrik Van Landeghem, Thomas Van Landeghem

Nederlandstalig | E-book | 2018

Ervaar je als Vlaamse kmo ook veel concurrentie uit landen die goedkoper produceren? Wil je niet meer achter de feiten aanlopen? Slimmer produceren, oftewel het toepassen van de 4e industriële revolutie, is de oplossing. Door de nieuwste technologieën te introduceren in je bedrijf, kan je opnieuw een voorsprong nemen in je markt. Haalbaar? Absoluut. Hoe? Beginnen met deze whitepaper.

Gratis

Lees meer

De Fabriek van de Toekomst… nu! (2e editie)

Hendrik Van Landeghem, Tim Govaert, Thomas Van Landeghem, Frank Van den Broecke, Karel Bauters, Paul Busschaert

Nederlandstalig | Paperback | 2014

Het boek ‘De Fabriek van de Toekomst… nu!’ handelt vooral over de eerste en moeilijkste fase van de weg naar productiviteitsverbetering: de IK fase.

€26,50
Direct beschikbaar
Verkoop door: Veltion
Levering: binnen 1 week

Lees meer

Vlotte goederendoorstroming leidt tot betere prestaties

Marnix Voet, Thomas Van Landeghem, Tim Govaert, Hendrik Van Landeghem

Nederlandstalig | Ringband | 2012

Organisatie van de goederenstroom bepaalt vandaag steeds meer het concurrentiële voordeel. Een snelle en vlotte goederendoorstroming zonder stremmingen in productie en logistiek zijn dan ook uitdagende werkvelden geworden.

€35
Direct beschikbaar
Verkoop door: Wood.be
Levering: binnen 2 weken

Lees meer