Nieuws

Met QRM dubbel zo snel leveren dan de concurrentie

- 28 juni 2018

In juni vond in Eindhoven de World QRM Conference plaats. Quick Response Manufacturing is een bedrijfsbrede strategie om de doorlooptijd op de werkvloer en in de kantoren te verkorten en vertoont heel veel gelijkenissen met Lean. Om mee te zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen, hebben wij deze conferentie bijgewoond, zodat we hieronder de 3 highlights met jou kunnen delen.

Sneller verbeteren met slimme, digitale experimenten in Excel

- 22 mei 2018

Verbeteren organiseer je het best op basis van facts & figures. Als je de Industrie 4.0-apostelen mag geloven, kan “meten” via machine learning zelfs leiden tot autonome verbetering, zonder nog enige menselijke tussenkomst. Maar waar begin je? Hoe vang je de overvloed aan data best op? Schaf je meteen een duur BI-pakket aan, of kan het anders?

Waarom je nood hebt aan Lean in jouw digitale transformatie

- 12 maart 2018

Organisaties kunnen enkel ten volle de voordelen van moderne technologieën plukken als ze hun digitalisatie inspanningen koppelen aan een bedrijfsbrede Lean transformatie. Voor bedrijven die van start gaan met of aan het evolueren zijn op vlak van digitalisering zijn volgende 5 tips enorm belangrijk. [Source: Lean Institute Brasil]